Oτι μου αρεσει.....οτι αγαπω...κι οτι ειναι δικο μου....!!!

Από το Blogger.
RSS

Μπισκοτογλυκο........!!!!!!!!



Υλικα....
2 φακελοι κρεμα ανθος αραβοσιτου με γευση βανιλια
γαλα (οσο αναγραφεται στη συσκευασια της κρεμας)
4 κουταλιες της σουπας γαλα για το αλειμμα των μπισκοτων
ζαχαρη ( οσο αναγραφεται στη συσκευασια της κρεμας)
1 πακετο μπισκοτα πτι-μπερ (225γρ.)
2 φακελακια σκονη για ζελε φραουλα (διπλο οικογενειακο μεγεθος)

Φτιαχνουμε την κρεμα ακολουθωντας τις οδηγιες πανω στη συσκευασια του
ανθους αραβοσιτου.Οταν η κρεμα πηξει αποσυρουμε απο τη φωτια την
αδειαζουμε σε ενα αλλο σκευος ,την καλυπτουμε με μεμβρανη και την
αφηνουμε να κρυωσει.
Φτιαχνουμε το ζελε ακολουθωντας τις οδηγιες που αναγραφονται πανω
στη συσκευασια .
Το αφηνουμε να κρυωσει και το βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει και να
αρχισει να πηζει.
Σε ενα πυρεξ στρωνουμε μια στρωση μπισκοτα.
Αλειφουμε τα μπισκοτα με λιγο γαλα χρησιμοποιωντας ενα πινελο.
Απο πανω βαζουμε μια δευτερη στρωση μπισκοτων και τα αλειφουμε
με το υπολοιπο γαλα.
Απλωνουμε την κρεμα πανω στα μπισκοτα.
Βαζουμε το πυρεξ στο ψυγειο για μιση ωριτσα να παγωσει.
Αδειαζουμε προσεκτικα το ζελε πανω απο την κρεμα ,που θα
πρεπει να εχει αρχιζει να πηζει, αλλα να μην εχει σταθεροποιηθει.
Αφηνουμε το γλυκο στο ψυγειο για 3 ωρες τουλαχιστον,να κρυωσει
καλα.
Κοβουμε σε κομματια και σερβιρουμε.

*Μπορουμε να φτιαξουμε το γλυκο και με αλλη γευση ζελε.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered By Blogger

παρακολουθω..

comments...

HTML Comment Box is loading comments...