Υλικα
ενα πακετο σφολιατα
1λιτρο γαλα
1κουπα σιμιγδαλι ψιλο
1κουπα ζαχαρη
3κ.σ βουτυρο
1 βανιλια
Σε κατσαρολα βαζουμε το σιμιγδαλι,το γαλα και τη ζαχαρη.Ανακατευουμε σε σιγανη φωτια.Μολις πηξει η κρεμα ριχνουμε το βουτυρο και τη βανιλια,ανακατευουμε λιγο να λιωσει το βουτυρο και αφηνουμε να κρυωσει λιγο.Βουτυρωνουμε ενα πυρεξ βαζουμε το ενα φυλλο σφολιατας ριχνουμε την κρεμα και απο πανω στρωνουμε το αλλο φυλλο σφολιατας.Χαρακωνουμε λιγο το φυλλο σε κομματια και ψηνουμε σε μετριο φουρνο μεχρι να ροδισει.Οταν κρυωσει ριχνουμε ζαχαρη αχνη και κανελα.
ενα πακετο σφολιατα
1λιτρο γαλα
1κουπα σιμιγδαλι ψιλο
1κουπα ζαχαρη
3κ.σ βουτυρο
1 βανιλια
Σε κατσαρολα βαζουμε το σιμιγδαλι,το γαλα και τη ζαχαρη.Ανακατευουμε σε σιγανη φωτια.Μολις πηξει η κρεμα ριχνουμε το βουτυρο και τη βανιλια,ανακατευουμε λιγο να λιωσει το βουτυρο και αφηνουμε να κρυωσει λιγο.Βουτυρωνουμε ενα πυρεξ βαζουμε το ενα φυλλο σφολιατας ριχνουμε την κρεμα και απο πανω στρωνουμε το αλλο φυλλο σφολιατας.Χαρακωνουμε λιγο το φυλλο σε κομματια και ψηνουμε σε μετριο φουρνο μεχρι να ροδισει.Οταν κρυωσει ριχνουμε ζαχαρη αχνη και κανελα.
2 σχόλια:
ευκαιρια δε χανεις να μας κολασεις
κατι μου λεει οτι θα υπαρξει και συνεχεια....
Δημοσίευση σχολίου