Υλικα για την μερεντα μας
100 gr.κουβερτουρα
1 κουτι ζαχαρουχο γαλα
150 gr.βιταμ
2 κ.σ. ζαχαρη αχνη
4 κ.σ.κακαο
1 κουπα τριμμενο φουντουκι
Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι ή στο φουρνο μικροκυμματων.Ανακατευουμε το ζαχαρουχο γαλα,το κακαο,την ζαχαρη αχνη ,το βουτυρο και τελος τη λιωμενη σοκολατα.Προσθετουμε τα τριμμενα φουντουκια και ανακατεουμε πολυ καλα.Τη βαζουμε σε βαζακι και τη διατηρουμε στο ψυγειο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου