1 πακετο σφολιατα
300 γρ.κουβερτουρα
1 αυγο χτυπημενο με
1 κουταλια νερο
50γρ.σοκολατα για την επικαλυψη
Χωριζουμε το φυλλο σφολιατας σε τρια ισα μακροστενα κομματια.
Κανουμε το ιδιο και με το δευτερο φυλλο.
Κοβουμε την κουβερτουρα σε 6 κομματια.
Τοποθετουμε απο ενα κομματακι σοκολατας στο πλατυ μερος του φυλλου
και τυλιγουμε σε ρολο.
Αραδιαζουμε τα κρουασαν σε δυο βουτυρωμενα ταψια με την ενωση προς τα
κατω.Αλειφουμε τα κρουασαν με λιγο κροκαδι και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους
για 15 λεπτα.Αφηνουμε να κρυωσουν.
Λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα τη βαζουμε σε ενα κορνε με λεπτη μυτη
και σχηματιζουμε λεπτες γραμμες σοκολατας στα κρουασαν.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου